Monoblok-zwembaden

op maat

Net zoals onze LPW-zwembaden zijn Flexline-zwembaden zelfdragende monokuipen. Ons Flexline-gamma biedt je echter de mogelijkheid om zelf het design van je zwembad te bepalen. Jij kiest de lengte, breedte en diepte van het zwembad, dat op maat geperst en in één geheel geplaatst wordt.

Flexline-zwembaden bestaan uit 10 mm dikke polypropyleenplaten van hoge kwaliteit. Ze worden aangelegd met een isolerende chape voor een optimale energiebesparing en drukweerstand. Tijdens de productie monteert en test de fabrikant de gekozen accessoires uitvoerig om een waterdicht product te garanderen.

JDS Pools Zwembad00034
JDS Pools Zwembad00096

De voordelen van een Flexline-zwembad

Naast een design dat jouw zwemdroom volledig weerspiegelt, geniet je met een Flexline-zwembad van talloze voordelen:

  • De wanden zijn gemaakt uit een glad en resistent materiaal dat zeer onderhoudsvriendelijk is.
  • De zwembadbekleding is uitermate bestand tegen UV-straling en de kleur vervaagt niet onder de zon.
  • In tegenstelling tot polyester, zal je met een zwembad uit polypropyleen nooit last hebben van osmose.
  • Je kiest uit drie klassevolle kleuruitvoeringen: wit, lichtgrijs en donkergrijs.
  • De fabrikant geeft je een waterdichtheidsgarantie van 10 jaar.

Opties en accessoires

Bij een Flexline-zwembad zijn niet alleen de afmetingen vrij in te vullen, maar beslis je ook over de stijl van de waterlijn. Met een skimmerzwembad opteer je voor een standaard hoge waterlijn en bij een onderloopzwembad komt het water tot net onder de zwembadboord. Wens je een esthetisch hoogstandje, dan is er het overloopzwembad of spiegelzwembad waarbij de waterlijn op een gelijk niveau met de boordsteen komt.

Alle Flexline-zwembaden worden voorzien van een Covrex® Pool Protection-rolluik voor de veiligheid van kinderen en dieren. Daarbij heb je de keuze uit een Covrex® Classic-systeem, de warmtegeleidende Covrex® Solar-lamellen of Covrex® Pearl, de ultieme transparante afdekking.

JDS Pools Zwembad00028

Bezoek onze showroom
in Maldegem

Onze showroom dompelt je onder in een wereld van zwembadinspiratie en geeft je een idee van de verschillende afwerkingsmogelijkheden. Je kan er ook terecht voor alle onderhoudsproducten, filters, automatische bodemreinigers, en uiteraard met al je vragen!

Maak een afspraak of kom langs

Klaar voor jouw plons
in het water?

De weg naar de eerste duik in je eigen zwembad begint bij een aangename kennismaking met JDS Pools. Maak een afspraak via de button of contacteer Karl rechtstreeks. We luisteren graag naar jouw zwembadwensen.

Maak een afspraak
Karl Besard

Karl Besard

Karl is uw zwembadadviseur met meer dan 15 jaar ervaring

0475 51 66 93
Akkoord