20 jaar ervaring in zwembadbouw

JDS Pools begon met de persoonlijke zwembaddroom van Johny De Smet. Twintig jaar terug ervaarde hij voor het eerst de luxe van een eigen zwembad en die beleving wilde hij met anderen delen. Samen met vrouw Caroline en zoon Ruben startte hij het familiebedrijf dat intussen jaarlijks meer dan 150 zwembaden over gans België plaatst. De missie van JDS Pools? Het plezier van een privézwembad voor iedereen haalbaar maken.

Bekijk onze realisaties
Johny en Caroline
Maldegem

Bezoek onze showroom
in Maldegem

Sinds kort vind je JDS Pools in een gloednieuwe showroom. Hier dompelen we je onder in een wereld van zwembadinspiratie en krijg je een idee van de verschillende afwerkingsmogelijkheden. Je kan er ook terecht voor alle onderhoudsproducten, filters, automatische bodemreinigers, en uiteraard met al je vragen! Kom langs in de Brugse Steenweg 207 in Maldegem en laaf je aan onze expertise.

Maak een afspraak of kom langs
JDS Pools Zwembad00089

Persoonlijke begeleiding

van droom tot realisatie

1. WE LUISTEREN NAAR JOUW WENSEN

Tijdens een eerste gesprek nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw ideeën en verwachtingen. We bekijken samen de plannen van je architect of stemmen je persoonlijke wensen af omtrent de afmetingen en opties van het zwembad. Laat je je liever inspireren? We tonen je graag onze referenties en demonstreren alle mogelijkheden binnen jouw stijl en budget.

2. JE ONTVANGT EEN OFFERTE OP MAAT

Eens we een idee hebben van hoe het zwembad eruit zal zien, meten we alles op en berekenen we de totale kost van het project aan de hand van de gewenste materiaalkeuze en afwerking. Daarna bezorgen we je een heldere en geheel vrijblijvende offerte voor de aanleg en plaatsing van jouw droomzwembad.

3. WE MAKEN EEN GEDETAILLEERD PLAN

Ga je akkoord met ons voorstel, dan gaan wij aan de slag om samen met jou of je architect de definitieve plannen op te stellen. We schrijven alle technische details uit in een uitvoerig bestek en zorgen voor alle benodigde materialen zodat de werken vlot van start kunnen gaan. Vervolgens bepalen we in overleg de uitvoeringstermijn en timing voor de bouw van jouw zwembad.

4. WE BOUWEN AAN JOUW ZWEMDROOM

Ons professioneel team van zwembadbouwers start met de graafwerken en installeert je zwembad met de uiterste zorg voor techniciteit en afwerking. Afhankelijk van het type kan de plaatsing één tot een aantal weken duren. Van de eerste spadesteek tot je eerste plons kan je rekenen op een intensieve werfopvolging en houden we je stap voor stap op de hoogte van de werken.

5. JE BLIJFT OP ONS REKENEN

Heb je nood aan advies over het onderhoud van je zwembad of wens je uit te breiden met nieuwe apparatuur? Je blijft op ons rekenen voor al je zwembadzorgen, ook na oplevering. Onze dienst na verkoop staat steeds tot je beschikking en indien nodig komen we graag langs om problemen te verhelpen zodat jij met volle teugen kan genieten van een verfrissende duik.

Klaar voor jouw plons
in het water?

De weg naar de eerste duik in je eigen zwembad begint bij een aangename kennismaking met JDS Pools. Maak een afspraak via de button of contacteer Karl rechtstreeks. We luisteren graag naar jouw zwembadwensen.

Maak een afspraak
Karl Besard

Karl Besard

Karl is uw zwembadadviseur met meer dan 15 jaar ervaring

0475 51 66 93
Akkoord