Monoblok-zwembaden met waterdichte garanties

Een monoblok-zwembad wordt in de fabriek vervaardigd als één geheel, wat de plaatsing sneller en eenvoudiger maakt. Voor de aanleg van dit type zwembaden werkt JDS Pools samen met LPW Pools, een Belgische producent van kwaliteitszwembaden met de langste waterdichtheidsgarantie op de markt.

Het LPW-gamma telt meer dan 10 verschillende modellen binnen elke budgetklasse. Alle zwembaden zijn polyestervrij en, op het City-model na, uitgerust met een Covrex® Pool Protection-rolluik voor de veiligheid van kinderen en dieren.

Bekijk alle modellen
JDS Pools Zwembad00019
JDS Pools Zwembad00010

De voordelen van LPW Pools

De kuipen van LPW Pools zijn opgebouwd uit full vinylester, versterkt met glasvezel en een 15 mm dikke honingraatstructuur voor een optimale isolatie. Deze gewapende opbouw geeft de nodige weerstand en maakt het geheel zelfdragend. Daarnaast kies je met LPW Pools voor:

  • een onderhoudsvriendelijke kuip dankzij gladde wanden en afgeronde hoeken
  • een mooie esthetiek en 3 kleuropties: Snow White, Pearl Grey en Shadow Grey
  • levenslange garantie op de waterdichtheid van de kuip en tegen osmose
Download de LPW-brochure

Kies jouw droomzwembad

uit meer dan 10 modellen

LPW Pools biedt een breed gamma zwembaden in verschillende maten en modellen, met een waterlengte variërend van 6,55 tot 11 meter. Zo vind je bij ons een zwembad in elke prijsklasse en naar ieders smaak, van klassiek tot uiterst strak. Een onderwaterzitbank of traditionele trap, in hoekvorm of Romeinse stijl: aan jou de keuze!

JDS Pools Showroom Knokke00002

Bezoek onze showrooms in Adegem en Knokke

Onze showrooms dompelen je onder in een wereld van zwembadinspiratie en geven je een idee van de verschillende afwerkingsmogelijkheden. Je kan er ook terecht voor alle onderhoudsproducten, filters, automatische bodemreinigers, en uiteraard met al je vragen!

Maak een afspraak of kom langs

Klaar voor jouw plons

in het water?

Maak een afspraak
Akkoord