Zwembadafdekking

Een goede zwembadafdekking beschermt je water tegen vervuiling en voorkomt warmteverlies. Daardoor gaat er minder energie verloren en bespaar je dus mooi op je energiefactuur!

JDS Pools verkiest de kwaliteit van Covrex® Pool Protection-rolluiken voor de afdekking van onze zwembaden. De inox lamellen van deze producent weerstaan temperaturen van -20 °C tot 70 °C en hebben een draagkracht van maar liefst 250 kg/m². Met Covrex® ga je dus voor een uiterst veilige oplossing: kinderen, huisdieren en zelfs volwassenen kunnen er zonder gevaar voor doorzakking op wandelen.

Download de Covrex®-brochure
JDS Pools Zwembad00184
JDS Pools Zwembad00117

Waterbehandeling

Helder blauw water is de basis van een relaxerende zwembadbeleving. JDS Pools heeft alle tools en onderhoudsproducten in huis om jouw zwembadwater schoon te houden. In ons winkelpunt in Maldegem vind je filters, automatische bodemreinigers en desinfectiesystemen d.m.v. hydrolyse of automatische chloor- en pH-dosering.

Meer info over automatische chloordosering Meer info over desinfectie door hydrolyse

Zwembadverwarming

Een klassieke warmtepomp is een populaire en budgetvriendelijke manier om je zwembad te verwarmen. Zo'n systeem haalt energie uit de lucht en gebruikt die om het zwembadwater te verwarmen. Voor iedere kW op je meter kunnen warmtepompen 5 à 6 KW energie aan je zwembad teruggeven: een energiezuinige én milieuvriendelijke optie dus. Wie maximaal energie wil besparen, opteert best voor een inverter warmtepomp waarbij het rendement nog eens tot 70% hoger ligt.

Meer info over inverter warmtepompen
JDS Pools Zwembad00059
JDS Pools Zwembad00010

Overloopskimmers

Overloopskimmers houden je zwembad netjes en zorgen ervoor dat het water mooi tot aan de boordsteen komt. In tegenstelling tot traditionele skimmers, zuivert een dergelijk inbouwsysteem je zwembad over de volledige breedte. Ronddrijvende bladeren en ander vuil worden op die manier heel efficiënt verwijderd. Een goed overloopsysteem zorgt voor een perfecte integratie in het landschap en maakt van je zwembad een streling voor het oog.

Zwembad-
overkappingen

De weergoden in ons land durven weleens raar uit de hoek te komen. Op regenachtige dagen betekent een zwembadoverkapping dan ook een echte meerwaarde. Niet alleen houdt een overkapping je water warmer en schoner, je kan er ook het zwembadseizoen enkele maanden mee verlengen. Voor de plaatsing van zwembadoverkappingen werkt JDS Pools samen met Axess. De wereldwijde verdeler biedt overkappingen in verschillende hoogtes en modellen, alsook specifiek voor overdekte wellnessruimtes.

JDS Pools Zwembad00024

Klaar voor jouw plons
in het water?

De weg naar de eerste duik in je eigen zwembad begint bij een aangename kennismaking met JDS Pools. Maak een afspraak via de button of contacteer Karl rechtstreeks. We luisteren graag naar jouw zwembadwensen.

Maak een afspraak
Karl Besard

Karl Besard

Karl is uw zwembadadviseur met meer dan 15 jaar ervaring

0475 51 66 93
Akkoord